Welkom bij Logopedie Zeist-West

Wanneer u of uw kind problemen heeft op het gebied van de taal, de spraak, de stem, de adem, het eten en drinken of het gehoor, kan één van de logopedisten van onze praktijk u wellicht verder helpen.

De praktijk is een moderne, professionele all-round praktijk van praktijkhoudster Barbara Terwindt. De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum De Clomp waarin een aantal disciplines is gevestigd waarmee zonodig wordt samengewerkt. Zoals bijvoorbeeld de consultatieburo-arts, huisartsen, fysiotherapeuten en tandartsen. Daarnaast is er goed contact met peuterspeelzalen, scholen en leerkrachten.

De logopedisten houden hun kennis op peil door regelmatig bij- en nascholings-cursussen te volgen. Zij nemen deel aan kwaliteitskringoverleg.

Zij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en staan ingeschreven in het Basisregister & Kwaliteitsregister Paramedici.


 

Logopedie Zeist-West. De Clomp 1910, 3704 KS Zeist, tel: 06-30577419

Wij zijn aanwezig op Maandag, Woensdag en Vrijdag

NVLF LID

Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie

Op deze site kunt u informatie vinden over de praktijk, algemene informatie betreffende logopedie en verdere informatie betreffende ons vakgebied.